Privatlevering på arbejdspladsen

Tilbyd dine medarbejdere en ølleveringsaftale med A Good Case, så de kan tage imod deres ølbestilling på arbejdspladsen. Vi leverer ordren direkte til virksomheden en gang i ugen. På den måde sparer dine medarbejdere tid, og de kan sikre sig, at værtsgaven, fødselsdagsgaven eller lidt lækkert til weekenden bliver leveret direkte til dem i arbejdstiden. Vi lægger altid en ekstra i kassen ved vores Erhvervs-leveringsaftaler. 

Fredagsbar med køleskab

Skal dine medarbejdere have et ”Fredagsbarkøleskab” med et lækkert og varierende sortiment, så har vi her løsningen, hvor I også får det bæredygtige stempel med i hatten.

Vi leverer køleskabet med det sortiment, I kunne tænke jer, inkl.  flyers med A Good Cases’ bæredygtige grundfortælling. Vi leverer inden for to dage, når I afgiver en ordre til genopfyldning. Det er helt op til jer, om I vil ”sælge” produkterne til medarbejderne, eller om det er ”på huset”. Ved vores fredagsbarkoncept får alle medarbejdere samtidig en rabatkode til en ekstra kvalitetsøl i kassen, hvis de lægger en privat ordre direkte fra www.agoodcase.dk. 

KONTAKT OS