NYT SAMARBEJDE: COLLECTIVE ARTS BREWING

A Good Case slår pjalterne sammen med et kreativt, Canadisk bryggeri.

Collective Arts Brewing fusionerer den kreative og inspiration prægede verden af Craft Beer med inspirerende kunsttalenter rundt omkring i hele verdenen. Deres dåser er et kunstværk i sig selv, med unikke, limited-edition værker printet på deres etiketter, og de sikrer sig selvfølgelig, at øllet inde i dåsen har lige så stor diversitet og kreativitet med sig, som de kunstnere de profilerer. 

Collective Arts er grundlagt på kreativitet og fællesskab. Det betyder at deres mission er at inspirere alle omkring sig, og at gøre verden til et mere retfærdigt sted at leve. De stræber efter at lede gennem innovation og kreativitet, hvilket kræver diversitet, ligestilling, gensidig respekt, samarbejde og forståelse. 

Vi er her hos A Good Case utroligt glade for at have dem ombord, og glæder os til at kunne tilbyde alle vores kunder lækre øl fra et bryggeri der går ind for kvalitet, samvær, og gensidig respekt - her kan man snakke om at købe øl med god samvittighed.

Ønsker du at vide mere om Collective Arts Brewing, samt se hvilke fantastiske øl du kan have i vente, så læs mere her: https://collectiveartsbrewing.com/