DRIK ØL MED GOD SAMVITTIGHED - KØB OVER 399 KR. FRI FRAGT
DRIK ØL MED GOD SAMVITTIGHED - KØB OVER 399 KR. FRI FRAGT
Indkøbskurv 0

Om os

A GOOD CASE LEVERER KVALITETS- OG SPECIALØL

– UDEN AT DET GØR ONDT PÅ HVERKEN MILJØET ELLER PENGEKASSEN.

MINDRE SPILD – MASSER AF KVALITET

Vores gode case bygger på at reducere spild inden for kvalitets- og specialøl. Spildet finder sted, når bryggerierne overproducerer, har fejl på emballagen eller er tæt på best before-datoen. Øllet fejler naturligvis intet, så derfor hjælper vi bryggerierne med at afsætte deres lækre øl, så det ikke går til spilde.

A Good Case er det naturlige bindeled mellem bryggerierne og dem, der sætter pris på en bæredygtige tankegang uden at skulle betale en formue for den gode smag. Vi arbejder ud fra mottoet ”LESS WASTE - GREAT TASTE.”

SKIFTENDE SORTIMENT – ALTID HØJ KVALITET

I vores kasser har vi altid fokus på den høje kvalitet i et skiftende sortiment. Vi sammensætter hver måned nogle  ”gode kasser” af 12 styks. Der er øl i kassen til ren selvforkælelse, og er der nogle, vi kalder ”en deler”, som du kan nyde med fruen, kammeraten eller naboen, ligesom vores *Beer Dude ville gøre det.

Vi har på nuværende tidspunkt tre produktkategorier: Less Waste” kassen, Pilsner kassen og ”Great taste” kassen. Disse kasser vil med garanti kunne spare dig både penge og slæbet hjem fra købmanden. Ydermere vil du altid have et køleskab, hvor grøntsagsskuffen er fyldt med lækre kolde øl til enhver lejlighed.

* BEER DUDE

Vores Beer Dude er A Good Case’s ansigt udadtil, og du finder ham på alle vores kasser.
Han har et glimt i øjet og kan lide at nyde kolde kvalitets- og specialøl i gode venners lag. Han vil gerne overraskes af nye smagsvarianter uden at gå på kompromis med hverken kvalitet, miljø eller pengepungen.

Er du selv en Beer Dude, og har du gode input til øllet i kassen? Så skriv endelig til vores Beer Dude på dude@agoodcase.dk

GAVEKASSE UDLODDES FOR EN GOD GERNING

Kender du en, som har gjort en god gerning, og som fortjener en af vores gode kvalitetskasser? Så skriv hvilken "Good Case" vedkommende har udført, og hvorfor netop han/hun har fortjent at vinde og få "én på kassen". Send det til vores Beer Dude: dude@agoodcase.dk.

(Alle de indstillede er med i puljen om en GREAT TASTE kasse, der løbende udloddes).