Vi redder øllet inden "best before".
A Good Case er det naturlige bindeled mellem bryggerierne og dig, der sætter pris på god øl med en bæredygtig tankegang i fokus – uden at skulle betale ekstra for det. For om enten øllet er tæt på ”best before” datoen, har fejl på etikette eller er et restparti fejler det naturligvis intet. Vi har et bredt sortiment af lækre specialøl fra ind- og udland, som alle har det til fælles at de venter på at blive reddet inden ”best before” datoen. Vores mission lyder derfor LESS WASTE - GREAT TASTE.

Skiftende sortiment - Samme kvalitet.
I vores udvalg har vi altid fokus på den høje kvalitet, og samtidig et bredt sortiment fra hele verden. Vi bestræber os på at indkøbe øl af smagstyper til enhver smag også alkoholfi øl. Bemærk dog at vores sortiment ikke er fast, men jævnligt skifter. Dette skyldes at vi kun indkøber det øl der skal reddes som f.eks. øl der er tæt "best before", har etikettefejl eller er en del af et restparti. Derfor vil du som kunde ofte opleve et varierende, men alsidigt sortiment hos A Good Case. Obs. vi sælger kun øl inden "best before"

Hvorfor vi kan gøre det så billigt.
Hos A Good Case finder du en lang række specialøl til nogle af markedets billigste priser. Dette skyldes at vi samarbejder med en lang række bryghuse i ind- og udland om at redde øl inden "best before". Vi redder øl til gavn for miljøet, da vi sammen undgå at godt øl går til spilde, men også til gavn for dig som kunde der kan købe lækkert øl markedets bedste priser.