ØLREDDER UGERNE LAGERSALG

Vi har i de kommende uger MASSER af gode tilbud på lækkert øl, som ikke må gå til spilde. Hjælp os, og vores leverandører med at aftage lækre øl til markedets billigste priser.  

 

Ressourcespild er desværre en aktuel realitet. Der er fortsat mange føde- og drikkevarer der bliver brugt rigtig mange ressourcer på produktion, logistik m.m., som ender direkte i skraldespanden/kloakken.

Udover vores store sortiment af lækre craft beers til markedets bedste priser, forsøger vi også at gøre op med drikkevarespild - blandt andet ved at opkøbe restpartier eller produkter der er til fare for at gå til spilde. Dette sørger for at vi kan holde priserne lave, uden at gå på kompromis med hverken kvaliteten eller holdbarheden.

Kom forbi vores lagersalg og oplev en verden af lækre specialøl.
Lageradressen er:

A Good Case ApS
Vallensbækvej 55
2605 Brøndby
Billede af vores store lagersalg i brøndby.
Udover markedets billigste priser, har vi også et hold af passionerede øl-entusiaster som står til rådighed med gode råd og vejledning til netop dine behov. Vi har altid masser af ekstra nedsatte varer som ikke er til at finde i online så kom forbi og find dem i din nye yndlings øl-butik.
Vi har selvfølgelig håndsprit klar!