Hos A Good Case tilbyder vi flere løsninger til virksomheder i Danmark. Vi deltager med vores bod til diverse virksomhedsarrangementer, leverer specialøl til fredagsbaren eller installerer et køleskab med lækkert specialøl til glæde for medarbejderne. Læs mere nedenfor om de forskellige tiltag og udfyld kontaktformularen hvis du har spørgsmål eller forespørgsler

Markedsdag/Torvedage

Ønsker din virksomhed besøg?
Hos A Good Case har vi erfaring med at deltage i markedsdage/torvedage hos en bred portefølje af virksomheder Danmark. Vi stiller op med egen bod i kantinen eller lign. Herfra har jeres medarbejdere mulighed for at købe et bredt udvalg af specialøl de kan nyde efter arbejde. Vi står klar til at hjælpe og vejlede dine medarbejdere i vores udvalg, for at give dem den bedste oplevelse, men også for at fortælle den gode historie. Den gode historie om, at vi redder øl inden “best before” til gavn for miljøet og kampen mod ølspild.


Hvad får din virksomhed ud af vores besøg?
Når A Good Case kommer ud hos virksomheder i Danmark, oplever vi stor interesse blandt medarbejderne. Vores brede udvalg sikrer, at flere medarbejdere er nysgerrige på hvad vi laver og engageret i vores mission om ikke at lade godt øl gå til spilde. Hvis i som virksomhed er interesseret i, at vi stiller op med egen bod og lækkert øl til en skarp pris, så udfyld kontaktformularen nederst på siden.

B2B Levering

Skal vi levere specialøl til firmafesten?
Hos A Good Case leverer vi øl med en god historie til fredagsbarer eller andre virksomhedsarrangementer. Efter aftale kan dig og din virksomhed få leveret et bredt udvalg af øl til jeres næste arrangement. En leverance fra os giver et sjovt og alternativt udvalg, der helt sikkert kan hjælpe på den festlige stemning. I kan få leveret øl på dåse eller flaske, der er lige til at snuppe i fredagsbaren eller vi kan stille et fadølsanlæg op til jeres næste festlige arrangement. Hvis dig og din virksomhed er interesseret i en leverance til jeres næste arrangement, så udfyld kontaktformularen nederst på siden.

Trust-Bar

Skal dine medarbejdere kunne tage øl med hjem til weekenden?
Trust-baren er et initiativ hvor medarbejderne selv har mulighed for at tage øl med hjem til weekenden. Vi leverer og installerer en kølende bar til kantinen eller hvor i ønsker. Herefter har medarbejderne mulighed for tage øl med hjem til weekenden.


Hvordan fungerer betalingen med trust-baren?
Hvis i som virksomhed får installeret en trust-bar fra A Good Case vil jeres medarbejdere have mulighed for selv at købe og betale for kolde specialøl når i tillader det. Vi leverer og installerer en kølende bar til kantinen eller lign. Betalingen vil forgår via mobilepay og fungerer fuldstændigt uafhængigt af jer. Forretningsmodellen er baseret på tillid mellem os og jeres medarbejdere. Når behovet opstår vil vi løbende fylde baren, så jeres medarbejdere altid har et bredt udvalg af specialøl at vælge imellem. Hvis I som virksomhed ønsker at høre mere om vores Trust-bar, så udfyld kontaktformularen nedenfor.

Kontakt os hvis du ønsker at høre mere om:

  • Markedsdage.
  • Levering til fredagsbarer, fester eller lign.
  • Installering af jeres egen Trust-bar.