Billede af ølsmagning hos A Good Case
Findes der en bedre følelse, end at redde godt øl fra at gå til spilde?

Det skulle da lige være at nyde dem bagefter i godt selskab!

Det har du nu mulighed for med kolleger eller venner, når du booker en ølsmagning hos A Good Case.

Vi tropper op på arbejdspladsen eller i privaten med højt humør, et bredt udvalg af øl og kyndig formidling om øllets historie og de mange stilarter.

Vi tilbyder skræddersyede ølsmagninger til alt fra 30 til 200 personer. Du kan selv sætte størrelsen, antallet, stilarterne, eller du kan lade os sammensætte, hvad vi synes er en optimal smagning ud fra vores aktuelle produktkatalog.

Du bliver ført sikkert gennem de mange øl af vores samarbejdspartner, Niklas Dietz (ølskribent og blogger) aka Copenhagen Beer Traveler, mens medejer Mads Krog vil berette om vores ølredningskoncept og vores samarbejde med de danske bryggerier og distributører.

Efter ølsmagningen vil der være mulighed for at købe de øl med hjem, som du bedst kunne lide. Prisen varierer fra 150 til 250 kr. pr. person alt efter antal deltagere og ønsket sammensætning.


En ølsmagning kunne eksempelvis se således ud:


Antal: 6 forskellige øl (pilsner, saison, belgisk ale, 1 ipa, sour, stout)

Længde: ca. 1,5 timer

Deltagere: 30 personer

Samlet pris: Ca.180 kr. pr. deltager

Kontakt os via formularen nedenfor, og book den næste store oplevelse på din arbejdsplads, derhjemme med vennerne, i foreningen eller i forældregruppen. Du er også velkommen til at ringe på telefon 30 45 99 90, hvis du har spørgsmål eller er nysgerrig på vores store sortiment.